Aan de slag

Vol energie en helemaal geïnspireerd kom je na een training terug op je werkplek. De eerste week lukt het je nog om bewust bezig te zijn met wat je hebt geleerd en het inzicht dat je hebt verkregen. Maar dan slokken je dagelijkse taken, de drukte en je team je weer op. En kom je er na een tijdje achter dat je het geleerde eigenlijk nog onvoldoende in de praktijk toepast of zelfs dat het is verwaterd. Begrijpelijk, maar zo zonde! Niet alleen van de investering, maar ook omdat je je dan minder ontwikkelt dan je zou kunnen. Het kan echt anders!

 

Nadat je hebt deelgenomen aan een programma, heb je een steuntje in de rug nodig om dat wat je hebt geleerd toe te gaan passen. Het is belangrijk dat je organisatie je dat geeft en dat jij dat als leidinggevende aan je team geeft. Maar je kunt ook zelf dat steuntje in je rug organiseren en zelf verantwoordelijkheid nemen voor jouw ontwikkeling en die van je organisatie.

Wij geven je onder in de praktijk tips hoe je actief met het geleerde aan de slag kunt gaan. Onder inspiratie tref je onze blogs, quotes, video’s en artikelen die je in beweging zetten en houden.

Dus….aan de slag!