Big 5

De Big 5 is een goed gevalideerde en internationaal onderzochte en bekende meting. Onder psychologen is het een veel gebruikt instrument. Het brengt je persoonlijkheid in kaart aan de hand van 5 dimensies. Daarnaast laat het ook zien welke competenties op basis van jouw persoonlijkheid makkelijk of moeilijker te ontwikkelen zijn. Dat is waardevol, want zo weet je waar je je energie het beste op kunt richten en hoe je nog beter kunt worden in een functie die echt bij je past. De uitkomsten van de Big 5 veranderen gedurende je leven ook niet zoveel, het blijft redelijk stabiel. De Big 5 geeft je dus een beeld van jouw persoonlijkheid, dat wat anderen niet per se aan de buitenkant zien èn van je competenties.

Na het invullen van de Big 5 vragenlijst, ontvang je een uitgebreid profiel, een persoonlijke toelichting en een overzicht van de competenties die voor jou makkelijk of moeilijker te ontwikkelen zijn. De 5 dimensies die jouw persoonlijkheid in kaart brengen, zijn onderverdeeld in facetten, waardoor je een heel genuanceerd beeld krijgt van jezelf.

Wij werken samen met PiCompany, specialist in assessment -en development tools. Die samenwerking zorgt ervoor dat je verschillende tests aan jouw Big 5 kunt koppelen.