Om blij van te worden

Als je ooit een training bij ons hebt gevolgd, weet je dat we zelf onze flips tekenden. En misschien herinner je je dan de poppetjes van Miranda nog. Deze poppetjes zijn een eigen leven gaan leiden en trekken de wijde wereld in. Gelijk hebben ze, want er zijn zoveel grappige, lieve en herkenbare momenten te delen!

We geven geen trainingen meer, maar de poppetjes zijn er nog!

Inmiddels heeft elk poppetje zijn of haar eigen kaart. We hopen dat ze een lach op je gezicht toveren en jij er weer iemand anders blij mee kunt maken. Niets leuker dan verrast te worden met een persoonlijk kaartje in je brievenbus of op je bureau 😃.

De kaarten zijn te bestellen per set van 6 verschillende afbeeldingen. Er zijn 4 sets, maar de familie groeit maar door. Er zijn zoveel verhaaltjes te vertellen! Dus houd ons in de gaten, er komen nieuwe sets aan.

Voor het gemak hebben we elke set een thema meegegeven:

  1. Voor op het werk: Berichtjes voor collega's.
  2. Voor op het werk: Leren, groeien en ontwikkelen.
  3. Persoonlijk: Vieren, bedanken en hart onder de riem.
  4. Persoonlijk: Zomaar lief.

En natuurlijk kun je de persoonlijke kaarten ook naar die hele lieve collega sturen 😉.

Wil jij een collega, vriend, vriendin of je familie blij maken met een persoonlijke kaart? Stuur dan een mailtje met je adresgegevens en welke set(s) je wilt ontvangen naar contact@shapingskills.nl. Je ontvangt van ons een factuur en na betaling sturen we je de kaarten toe. Per set van 6 kaarten betaal je € 12,50 incl. verzendkosten.