Individuele coaching

Eerder vertelden wij al dat er vele manieren zijn waarop je je kunt ontwikkelen. Wanneer hetgeen je wilt versterken of veranderen, te maken heeft met overtuigingen of persoonlijke waarden die je in de weg zitten, dan is een coachingstraject een goede manier om te leren. Ook wanneer je je in een groep misschien minder op je gemak voelt, kunnen individuele gesprekken goed werken.

Traject

In een intakegesprek bespreken wij wat je wilt ontwikkelen en kijken we van beide kanten of het klikt. Vervolgens ontvang je van ons een voorstel met daarin de doelstelling van het traject, het verwachte aantal gesprekken, de globale inhoud en de kosten. Wanneer je akkoord gaat, plannen we het eerste 1 op 1 gesprek. De gesprekken duren ongeveer 1,5 tot 2 uur.
Net als bij onze trainingen, zijn wij ook bij coaching doelgericht, praktisch en nuchter. Wij stellen vragen, vragen door, luisteren goed en benoemen wat wij bij je zien. Een coachingstraject levert je veel nieuwe inzichten op. In wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. En hoe je dat kunt bereiken. Je denkt zelf na over oplossingen, je krijgt handvatten om zaken anders aan te pakken en wij laten je oefenen met nieuw gedrag als dat past bij jouw ontwikkelbehoeften. We gebruiken spellen, psychologische inzichten en oefeningen die ook in onze trainingen worden ingezet. Wij helpen je het geleerde in de praktijk toe te passen, door je tussen de gesprekken door korte opdrachten te sturen.

 

Voordelen van coaching

- maatwerk: gericht op wat jij nodig hebt
- snel tot de kern kunnen komen
- 100% aandacht voor jou
- focus op dat wat jouw gedrag beinvloedt
- flexibiliteit in inhoud en planning

Meer weten?

Neem contact op