Onze tools

Ben je op zoek naar tools die je gemakkelijk in kunt zetten om jezelf of jouw organisatie te ontwikkelen? Op deze pagina informeren wij je graag over de instrumenten die wij gebruiken. Ze geven je voor de langere termijn inzicht in jouw persoonlijkheid, gedrag en kwaliteiten. En bieden je de handvatten om jezelf te blijven ontwikkelen.

Om jou, jouw team en organisatie te ondersteunen in je ontwikkeling, maken wij graag gebruik van verschillende instrumenten. Zo geeft de Big 5  je een heel goed beeld van jouw persoonlijkheid, je gedrag en jouw kwaliteiten. Wij zijn gecertificeerd practioner voor de Big 5. Daarnaast ontwikkelen wij zelf praktische tools en kortdurende gratis evenementen die je kunnen helpen om in de praktijk met je ontwikkeling aan de slag te blijven en je vaardigheden te versterken.

Wil je meer inzicht in wie je bent en wat je kwaliteiten zijn? Een beter beeld krijgen van de competenties die goed of lastiger voor jou te ontwikkelen zijn? Zodat je betere keuzes kunt maken in je loopbaan? Dan is de Big 5 een zeer bruikbaar instrument. Lees er hier meer over.

Wil je je gespreksvaardigheden een boost geven? Leer je graag op een moment dat jou het beste uitkomt, even zonder anderen  en zoom? Eens per kwartaal organiseren wij de goed-gesprek-vierdaagse. Helemaal gratis! Benieuwd? Meer informatie vind je hier.

Vind je het lastig om met dat wat je in een training hebt geleerd in de praktijk actief aan de slag te blijven? Bekijk dan onze praktische tips en bestel de Blijven Leren Bingo!

 

 

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakings gesprek

Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met het privacybeleid van Shaping Skills.
Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met het privacybeleid van Shaping Skills.