Over ons

Wie wij zijn en wat wij doen

Ontwikkelen begint voor ons met het meer inzicht krijgen in jezelf en laten zien wat erin zit. Vervolgens helpen wij je om je kwaliteiten te versterken en wat minder te doen van dat wat niet effectief is. Ook leren wij je nieuwe vaardigheden om je mogelijkheden en werkplezier te vergroten. Je wordt beter in je vak, voelt je sterker en krijgt meer zelfvertrouwen.

Dat doen wij door het ontwerpen en geven van trainingen, individuele coaching en het geven van advies.

Wij willen je meegeven hoeveel het je kan brengen als je een beetje lef toont, iets gewoon probeert en experimenteert. Als je de wereld met een open en nieuwsgierige blik tegemoet treedt en soms in het diepe springt. Want stel je eens voor…. what if you fly?

Wij geloven dat het ontzettend belangrijk is om te blijven leren. We leven in een wereld die continu verandert. Technologische en maatschappelijke ontwikkelingen gaan heel snel. Om ook op de lange termijn lekker te kunnen blijven werken, moet je je kunnen aanpassen aan die veranderingen. En wist je dat ons brein verandert onder invloed van leerprocessen? Het betekent dat we door te leren onze geheugencapaciteit en intelligentie kunnen verhogen. Dus als je je brein ten volle wilt benutten…. blijf een levenlang leren!

Met leren bedoelen wij: jezelf ontwikkelen zodat er blijvende veranderingen optreden. Wij geloven dat iedereen zich kan ontwikkelen en kan groeien. En vooral dat iets leren heel erg leuk is!

Dat is Shaping Skills.

logo NOBTRA Erkende Trainer

 

Manier van werken

Wij creëren graag zowel letterlijk als figuurlijk een mooie, positieve en veilige omgeving waarin wij je helpen het beste uit jezelf te halen. Om echt geraakt te worden, dus ook om jezelf te kunnen ontwikkelen en te groeien, is het van belang dat je je thuis voelt. Op je gemak en veilig. Dat betekent niet dat het nooit even mag schuren of ongemakkelijk mag worden. Want dan leer je immers weinig. Je thuis voelen helpt juist om nieuwe dingen te proberen, over je ongemak heen te stappen en met ander gedrag te experimenteren. Wij besteden daarom veel aandacht aan de sfeer en de locatie waar wij je ontvangen.

Wij leren je je positie en samenwerking met anderen te versterken, waardoor je jouw impact, mogelijkheden, zelfvertrouwen en zelfstandigheid vergroot. Wij leren ook zelf graag en blijven ons verwonderen en ontwikkelen. Wij geloven dat jezelf ontwikkelen soms lastig, maar vaak heel leuk is en zijn ervan overtuigd dat iedereen kan leren en groeien.

Werken met Shaping Skills betekent dat je weet waar je aan toe bent. Wij geven je eerlijk en respectvol terug wat wij zien, hoe je overkomt en hoe je nog effectiever en sterker kunt worden. Wij zijn nuchter en praktisch, maken graag plezier en zijn zeer resultaatgericht. Altijd maken wij ruimte om pas op de plaats te maken. Je krijgt de tijd om stil te staan bij wat jij hebt geleerd en hoe je ervoor gaat zorgen dat je het in de praktijk gaat toepassen. Wij helpen je, ook na een training of coachingsgesprek, ervoor te zorgen dat het geleerde beklijft. Nooit verliezen wij jouw leerdoel uit het oog. Wanneer dat nodig is, passen wij jouw programma aan. Wij willen namelijk bovenal dat onze samenwerking je concreet iets oplevert en je jouw doel behaalt.

Miranda Schut ShapingSkills2

Ervaring

Het gezicht van Shaping Skills is Miranda Schut. Zij werkt samen met een groep zeer ervaren en enthousiaste co-trainers, trainingsacteurs en coaches. In de ruim 20 jaar dat Miranda bij diverse mooie organisaties werkte, droomde ze er steeds vaker van op eigen benen te staan. Daarom besloot zij in 2018 haar eigen bureau te beginnen en zich volledig te richten op dat waar haar hart ligt: het ontwikkelen van mensen. Leren en ontwikkelen waren altijd de rode draad in de, vaak internationale, omgevingen waarin Miranda heeft gewerkt en de functies die zij had. Soms wat op de achtergrond, maar de afgelopen 12 jaar was het haar belangrijkste focus. Mensen, hun gedrag, de interactie tussen mensen, het vergroten van je impact en zelfvertrouwen… het verveelt haar nooit!

Miranda heeft bij Randstad, Abbott en SUEZ leiding gegeven aan diverse teams en zij was HR-manager en Learning & Development Manager. Zij weet als geen ander wat het aansturen van en werken in een (multicultureel) team met zich meebrengt. Daarnaast is zij geaccrediteerd Insights Discovery en NLP Practioner, NOBTRA trainer en gecertificeerd om de Big 5 personality test af te nemen.