Benieuwd wat onze cursisten, coachees en opdrachtgevers van ons en onze programma’s vinden? Je leest het hier.

Van grote meerwaarde waren de tussentijdse individuele berichten, gekoppeld aan de behandelde onderwerpen in de workshops.

Miranda heeft aan ons management team maatwerk workshops gegeven die aansloten bij de vragen rondom aankomende organisatie veranderingen. Ze waren compact, praktisch en ondersteund door een beknopt theoretisch kader. Van grote meerwaarde waren de tussentijdse individuele berichten, gekoppeld aan de behandelde onderwerpen in de workshops. Deelnemers worden per mail, tijdens het werk geholpen met reminders, tips en reflexie vragen over wijziging in aanpak, nieuw verkregen inzichten en de verkregen resultaten. Deze werkwijze versnelt en verdiept de ontwikkeling bij deelnemers. De afwisseling en praktische insteek zorgt dat het traject als leergang wordt ervaren. Na de 3 workshops (2 maanden) werd het daardoor ook makkelijk om het 'geleerde' toe te blijven passen in de praktijk. Miranda wordt door haar rust, opgewekte en nuchtere karakter snel omarmd als iemand van de groep waardoor het voor deelnemers veilig is om zich kwetsbaar op te stellen. Miranda kan zich door haar brede achtergrond als leidinggevende in lijn en staf functies, goed verplaatsen in de ander, goed doorvragen en luisteren. Ze daagt op een subtiele wijze deelnemers in de groep uit, om met zichzelf en elkaar aan de slag te gaan. Dit inspireert, geeft energie en het vertrouwen om veranderingen en uitdagingen 'gewoon' aan te gaan.

Mariëlle Al, HR Manager Spelenderwijs

Zoek het goede in anderen, dan ontdek je het beste in jezelf.

Ik heb de coaching van Miranda als bijzonder plezierig ervaren.  Miranda heeft een persoonlijkheid waar je je snel prettig bij voelt.  Ze luistert en weet snel tot de kern te komen. Door haar gedegen coaching, haar methoden en begeleiding ben ik tot inzichten gekomen die mij sterker en daadkrachtiger hebben gemaakt. Mijn coaching sessies met haar hebben mij veel nieuwe inzichten gebracht. Het aller belangrijkste wat ik geleerd heb is “Zoek het goede in anderen, dan ontdek je het beste in jezelf.

Roberto Cicuto, Manager National & Key Accounts Koffiebranderij Peeze

Voor mij maakt de train(st)er de training.

Miranda is creatief, enthousiast, optimistisch, eerlijk en creeert een sfeer van vertrouwen in haar trainingen. Ze put uit eigen ervaringen en durft zich kwetsbaar op te stellen, waardoor je zelf ook genegen bent om dit te doen. Haar feedback is spot on en ze schroomt niet om door te vragen tot ze bij de kern is, maar ze doet dit met veel respect voor de persoon in kwestie. Ze is zeer goed in staat om haar tempo en stijl van trainen aan te passen aan de persoon in kwestie of de groep. Daarnaast gebruikt ze ook relevante theorieen of modellen die haar boodschap ondersteunen. Tot slot checkt ze aan het eind van de training of de doelstellingen die aan het begin van de training gezamenlijk zijn bepaald ook bereikt zijn. Lekker effectief 😉

Voor mij maakt de train(st)er de training en bij Miranda weet je zeker dat je aan het denken wordt gezet, jezelf beter leert kennen en je dus blijft ontwikkelen en daar gaat het toch allemaal om. Miranda bedankt!

Bas Meijer, Directeur Operations SUEZ Nederland

Er is een ontspannen sfeer, terwijl je wel zeker weet dat de trainingsdoelen gehaald worden.

Wat ik fijn vind, is dat Miranda in staat is om zowel offline als online een vertrouwde setting te creëren. Dat is zo’n goede basis voor een training!
Er is ruimte voor persoonlijke aandacht, oprechte interesse en humor. Tegelijkertijd is er een duidelijk programma. Die mix vind ik waardevol. Er is een ontspannen sfeer, terwijl je wel zeker weet dat de trainingsdoelen gehaald worden.

Inge de Olde, Marketing & Communicatie Manager SUEZ Nederland

Elke sessie bracht me dichter bij wie ik ben, waar ik goed in ben en wat ik nou eigenlijk wil

Miranda laat je door haar warme persoonlijkheid enorm thuis voelen. Ze zorgt ervoor dat je samen een pad uitstippelt vanuit jouw behoeftes en past daar het coachingstraject op aan. Hierdoor wordt het concreet en kan je samen echt naar iets toewerken. Ze neemt de tijd en vraagt goed door. Elke sessie was een feestje en bracht mij een stap dichter bij wie ik ben, waar ik goed in ben en wat ik nou eigenlijk wil.

Imke Smedema, Young Professional

Als je met Shaping Skills werkt, haal je kwaliteit in huis en creëer je impact.

Als je met Shaping Skills werkt, haal je kwaliteit in huis en creëer je impact. Dat heeft echt te maken met de competenties van Miranda. Haar oprechte interesse in deelnemers, zorgt voor vertrouwen en schept ruimte in groepen. Ze zoekt met de deelnemers samen naar de motivatie voor gedrag en kan op die manier heel helder en rustig mensen in beweging krijgen. Haar impact gaat daarmee verder dan de trainingsdagen. Dat het daarnaast een plezier is om met haar samen te werken als opdrachtgever is natuurlijk een plus. Voorbereidingen naar aanleiding van ontwikkelvragen en terugkoppeling op activiteiten verlopen allemaal soepel en raken de kern.

Machtelt Schelling, Manager Learning & Development SUEZ

Miranda spreekt onze taal.

Wij hebben in de afweging om ons managementteam te ondersteunen in hun ontwikkeling gekozen voor Shaping Skills, omdat hetgeen Miranda ons aanbood, perfect aansloot bij onze behoeften. Het was geen kant en klaar pakket waar we maar uit moesten kiezen; het was exact afgestemd op hetgeen we als opleidingswens hadden uitgesproken. We hoefden dus ook geen concessies doen aan onze wensen. Daarbij kwam de positieve drive en de laagdrempelige benadering, Miranda spreekt onze taal. Dit merk ik ook in de individuele coachingsgesprekken: geen ingewikkelde trainers-taal, maar praktisch advies waar ik mee aan de slag kan. Het is fijn om met haar te praten.

Michael Wanders, General Manager SUEZ RR IWS Remediation

Iedereen voelde zich gehoord en gezien.

Miranda heeft het afgelopen jaar meerdere keren een sessie met ons managementteam begeleid, waarbij samenwerking en verbinding belangrijke pijlers waren. We hebben aan de hand van een teamspel de focus gelegd op onze samenwerking en daar goede afspraken over kunnen maken, waar we ook nog steeds met regelmaat naar teruggrijpen. Miranda weet met haar rustige en doortastende persoonlijkheid een veilige en vertrouwde sfeer te creëren, waarin iedereen zich gehoord en gezien gevoeld en we focus kunnen houden op het gezamenlijk belang. Het heeft ons als team veel gebracht.

Lieke Bosch, HR Manager ICM Opleidingen & Trainingen

Met Miranda werken is een feestje.

Met Miranda werken is een feestje. Ik heb haar leren kennen als een warme, positieve professional die naar je luistert en heel goed in staat is vanuit chaos orde te creëren. Ze houdt koers zonder dwingend te zijn, inspireert en helpt je oordeelloos om je doel vast te houden en te bereiken. Haar open blik en goede vragen zorgen voor nieuwe inzichten, waardoor ze een ideale sparringpartner is. Daarnaast is Miranda een absolute toptrainer. Aanrader!

Laura Bon, Productmanager ICM Opleidingen & Trainingen

Miranda stelt vragen die confronterend zijn, maar je wel verder helpen.

Miranda combineert een gedegen theoretische basis met een lekker pragmatische aanpak. Ze stelt vragen waarover je echt wel even moet nadenken, die confronterend zijn maar je wel verder helpen. Je kunt lastige situaties bespreken en oefenen welk effect een andere aanpak heeft. En, ook fijn, je hoeft echt niet alles zelf te bedenken. Miranda geeft je handige tips en adviezen die je meteen in de praktijk kunt brengen. Mijn ontwikkeling is nog niet klaar maar Miranda heeft me lekker op weg geholpen.

Anthonita van Egmond, Manager Communicatie SUEZ Nederland

De wens van de persoon is leidend, zonder het programma en inhoud uit het oog te verliezen.

Miranda heeft een ongedwongen manier van training geven of een gesprek voeren waarbij de wens van de persoon leidend is, zonder het programma en inhoud uit het oog te verliezen. In groepen weet ze goed de balans te bewaren tussen persoonlijke diepgang en de groep, waardoor iedereen wat extra persoonlijks uit de trainingen haalt. Met een aanstekelijk enthousiasme en scherpe vragen haal je veel uit de trainingen. Daarbij is er ruimte voor ieders gevoelens, maar worden die altijd - subtiel - geleid naar een concreet resultaat. Miranda heeft een warme persoonlijkheid waardoor je je op je gemak voelt tijdens een training of gesprek om uit je comfortzone te gaan of je onzekerheden te bespreken. Dit maakt de trainingen extra waardevol, daar offerde ik graag de zaterdag voor op!
Erik Meijer, Young Professional