Leidinggevenden

programma

Onze managementprogramma’s zijn trajecten van 2 maanden, met daarin 4 trainingsdagen en daarnaast opdrachten waar je in je eigen tijd aan werkt. Samen met vakgenoten, leer je door kennis en ervaringen te delen, samen te ervaren en te oefenen. Omdat je gedurende een langere periode werkt aan jouw ontwikkeling, lukt het je om de door jou gewenste veranderingen in je dagelijkse praktijk blijvend te realiseren.

training

In onze trainingen ga je gedurende een hele of halve dag aan de slag met een onderwerp waarin jij je verder wilt ontwikkelen. De trainingen zijn praktisch, afwisselend, interactief en soms confronterend. Je leert met en van vakgenoten door samen te ervaren en te experimenteren. Je ervaart hoe leuk het is om jezelf te ontwikkelen.

masterclass

De Masterclass is een verdiepende training van een hele dag voor de ervaren leidinggevende. Je gaat aan de slag met een specifiek thema, waar we volledig op inzoomen. Je doet nieuwe kennis en inzichten op en jouw vaardigheden worden aangescherpt.

inspiratieboost

Wat zou het toch leuk zijn om even, direct na je werk, met vakgenoten op een laagdrempelige manier te kunnen sparren over je ontwikkeling als leidinggevende. Een soort vrijmibo. Maar dan 1 waar je nog wat van opsteekt ook. Nou, die is er! Welkom bij onze Inspiratieboost: op een leuke, praktische en snelle manier aan de slag met je vak en jouw ontwikkeling. Een boost van ongeveer 2,5 uur, zodat je helemaal geïnspireerd naar huis gaat. Vol energie, met nieuwe kennis en inzichten en concrete handvatten.

Kies je training

Geen evenementen gevonden!
Meer laden

KENNISMAKINGSKORTING

Wij vinden het ontzettend leuk als je een training bij ons volgt en maken graag kennis met je. In de maanden juni,  juli en september maken we het extra aantrekkelijk voor je. Wanneer je in die maanden een training bij ons volgt, ontvang je 20% korting op de deelnameprijs!

BRING A FRIEND

Volg in juni, juli of september samen met een collega, vriend, vriendin of familielid een training en ontvang allebei naast de kennismakingskorting een extra verrassing!

CORONA PROOF

Het liefste ontvangen wij je op een inspirerende plek, zodat je echt even weg bent van je dagelijkse praktijk. Onze trainingslocaties bieden je een veilige omgeving, waar wij ons aan alle Corona maatregelen kunnen houden en in extra kleine groepjes trainen. Mocht fysiek bij elkaar komen toch niet mogelijk zijn, dan trainen we via zoom òf verplaatsen we de training. Uiteraard informeren wij je daar tijdig over.

MINIMUM AANTAL DEELNEMERS

Als het aantal deelnemers dat zich voor een training heeft aangemeld te klein is om een goede groepsdynamiek te garanderen, dan wordt de betreffende dag geannuleerd. Wij informeren je hier natuurlijk tijdig over en kijken graag samen of er een ander moment is waarop je de training kunt volgen.

 

Wil je meer weten over de trainingen? Meld je dan aan voor de gratis online informatieavond op 11 mei.

Twijfel je nog of je de juiste training hebt gevonden? Of heb je vragen over jouw ontwikkeling? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan.