YOUNG

PROFESSIONALS

programma

Ons programma In Charge is een intensief persoonlijk ontwikkelingstraject van 9 maanden voor young professionals. Met trainingen, inspirerende Meet Ups, individuele coaching en gezamenlijke reflectiemomenten. Omdat je gedurende een langere periode werkt aan jouw ontwikkeling, op verschillende manieren, lukt het je om de door jou gewenste veranderingen in je dagelijkse leven blijvend te realiseren.

training

In onze trainingen ga je gedurende een hele of halve dag aan de slag met het onderwerp waarin jij je verder wilt ontwikkelen. De trainingen zijn praktisch, afwisselend, interactief en soms confronterend. Je leert met en van elkaar door samen te ervaren en te experimenteren. Je ervaart hoe leuk het is om jezelf te ontwikkelen.

inspiratieboost

Wat zou het toch leuk zijn om even, direct na je werk, met generatiegenoten op een laagdrempelige manier te kunnen sparren over je ontwikkeling. Een soort vrijmibo. Maar dan 1 waar je nog wat van opsteekt ook. Nou, die is er! Welkom bij onze Inspiratieboost: op een leuke, praktische en snelle manier aan de slag met je ontwikkeling. Een boost van ongeveer 2,5 uur, zodat je helemaal geïnspireerd naar huis gaat. Vol energie, met nieuwe kennis en inzichten en concrete handvatten.

Kies je training

Geen evenementen gevonden!

KENNISMAKINGSKORTING

Wij vinden het ontzettend leuk als je een training bij ons volgt en maken graag kennis met je. In de maanden juni, juli en september maken we het extra aantrekkelijk voor je. Wanneer je in die maanden een training bij ons volgt, ontvang je 20% korting op de deelnameprijs!

BRING A FRIEND

Volg in juni, juli of september samen met een collega, vriend, vriendin of familielid een training en ontvang allebei naast de kennismakingskorting een extra verrassing!

CORONA PROOF

Het liefste ontvangen wij je persoonlijk op een inspirerende plek, zodat je echt even weg bent van je dagelijkse praktijk. Onze trainingslocaties bieden je een veilige omgeving waar wij ons aan alle Corona maatregelen kunnen houden en in extra kleine groepjes trainen. Mocht fysiek bij elkaar komen toch niet mogelijk zijn, dan trainen we via zoom of verplaatsen we de training. Uiteraard informeren wij je daar tijdig over.

MINIMUM AANTAL DEELNEMERS

Als het aantal deelnemers dat zich voor een training heeft aangemeld te klein is om een goede groepsdynamiek te garanderen, dan wordt de betreffende dag geannuleerd. Wij informeren je hier natuurlijk tijdig over en kijken graag samen of er een ander moment is waarop je de training kunt volgen.

 

 

 

 

Twijfel je nog of je de juiste training hebt gevonden? Of heb je vragen over jouw ontwikkeling? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Of meld je aan voor de gratis open avond op 11 mei