Onze trainingen

Wij trainen managers om 'gewoon een hele goede leidinggevende' te worden. En we trainen jonge professionals, die op zoek zijn naar wie zij precies zijn en waar ze voor staan. Wij helpen je jouw zelfvertrouwen te vergroten, steviger in je schoenen te staan en het beste uit jezelf te halen. Om uiteindelijk te durven kiezen voor dat wat het beste bij jou past.

Onze trainingen zijn dynamisch, praktisch en gericht op ervaren, inzicht krijgen en doen. Gedurende een trainingsdag ervaar je veel afwisseling in theorie en oefenen. Wij zorgen ervoor dat je je geen moment verveelt, welke voorkeur voor leren je ook hebt. Dat doen wij door gedegen theorie, modellen en psychologische inzichten te vertalen naar jouw praktijk en te combineren met werkvormen die je laten ervaren, lachen en experimenteren met nieuw gedrag. Denk bijvoorbeeld aan een game die je laat zien hoe de samenwerking en communicatie in jouw groep verloopt. Of een gesprekslab waarbij je met een acteur gesprekken oefent.

Wij geloven dat je veel van elkaar kunt leren, dus is er voldoende ruimte voor interactie en het delen van kennis en ervaringen met de andere deelnemers. Wij zijn sterk in het observeren en benoemen van gedrag en geven je eerlijk en respectvol terug wat wij zien. Maar we leren je ook om dat onderling, naar je mede-cursisten, op een goede manier te doen. Zodat je dat meteen in je eigen praktijk kunt gaan toepassen.

Goed om te weten: al onze trainingen kunnen ook In Company èn in het Engels worden gegeven. Waar nodig maken wij het programma op maat, zodat het helemaal aansluit bij de praktijk van jouw organisatie.

Voor Young Profesionals: In Charge

Binnenkort start ons nieuwe programma voor Young Professionals: In Charge! Na een sparringsessie met een groep millenials en goed geluisterd te hebben naar hun behoeften, hebben wij een prachtig programma ontwikkeld. Wat gaan we doen?

Gedurende 9 maanden werken we in een kleine groep onder meer aan je identiteit, veerkracht, aanpassingsvermogen, weerbaarheid, probleemoplossend vermogen, creativiteit en kritisch denkvermogen. Vaardigheden die in onze continu veranderende samenleving erg belangrijk zijn. Elk kwartaal is er een trainingsdag op locatie, een online reflectiesessie en een live meet up. Het traject start met een 1 op 1 coachingsgesprek en je ontvangt jouw persoonlijke Big 5 rapportage. Deze goed gevalideerde en internationaal onderzochte en bekende meting, die onder pyschologen veel wordt gebruikt, brengt je persoonlijkheid aan de hand van 5 dimensies in kaart. En het laat daarnaast ook nog eens zien welke competenties op basis van jouw persoonlijkheid makkelijk of moeilijker te ontwikkelen zijn. 

Zeer frequent elkaar ontmoeten dus over een wat langere periode, zodat het geleerde ècht wordt geborgd en er blijvend iets verandert. Tussen de dagen met de groep door, kun je altijd telefonisch sparren met de trainer als er bijvoorbeeld een lastig moment is.

Wat levert het je op? Je weet wie je bent en waar je voor staat. Je zelfvertrouwen is gegroeid, je staat steviger in je schoenen en weet het beste uit jezelf te halen. Zodat je steeds vaker durft te kiezen voor wat het beste bij jou past. 

Binnenkort kun je hier het hele programma, alle data, de locatie en de prijs lezen en kun je je direct aanmelden.

Voor leidinggevenden: Gewoon een goede manager

Binnenkort publiceren wij op deze plek onze trainingen voor leidinggevenden. Het aanbod zal bestaan uit trainingen en masterclasses voor startende en ervaren managers die een team aansturen. Alle programma's zijn gericht op de vaardigheden die je als leidinggevende onder de knie moet krijgen of wilt versterken en de thema's die in deze rol belangrijk zijn. Denk aan het ontwikkelen en coachen van je team, het leiden van veranderingen, teamdynamiek, voeren van een goed of lastig gesprek en omgaan met verschillende belangen.

Meer weten?

Neem contact op